Шампоан за подхранване на косата с чесън 400ml

Цена: 16.00 лв
В наличност
Поръчай

Иновативен натурален шампоан концентрат с екстракт от чесън без неприятен аромат, който спира косопада! Подхранва в дълбочина корените на косъма и стимулира цялостния растеж на косата. Подхранва кожата на скалпа, увеличава обема, регулира хидратацията и омазняването на косъма.Обогатен с алое вера.Подходящ за всеки тип коса. Без аромат на чесън!

 

Начин на употреба: Нанесете на мокра коса и разнесете с лек масаж. Изплакнете обилно с вода. Подходящ за ежедневна употреба.
 

Подсилва растежа, стопира косопада, повишава регенерирането на нови космени фоликули, премахва вредните токсини от кожата на главата, подобрява структурата на косъма и укрепва корените на косата!
Алицинът в чесъна (за който вече споменахме в по-предната статия, посветена на въздействието на това пикантно творение на природата върку кожата), помага за увеличаване на кръвообращението в кожата на главата, което от своя страна заздравява корена и цялостната структура на косъма. Този химичен елемент изпълнява и значима роля в стимулирането растежа на косата. Чесънът също има антибактериални и противогъбични свойства, които помагат при лечение на пърхот и сърбеж по скалпа. Сярата пък, присъстваща в състава на чесъна, също е верен помощник в борбата срещу пърхота и предотвратява риска от неговата повторна поява.